Braća Ivan i Duje Ćerlek mlade rukometne nade Metković – Mehanike

 

Proteklog vikenda polaznici rukometne škole Metković-Mehanika odigrali su sjajne utakmice od najnižih do najviših godišta.

U Gradskoj sportskoj dvorani u subotu i nedjelju mogli smo pratiti rasadnik mladih talenata kako iz Metkovića, tako i iz klubova koji su gostovali kod nas. Ipak, posebno su se istaknula dvojica mladića, vratara iz redova Metković-Mehanike. Riječ je o dva brata Ivan i Duje Ćerlek. Vrijedni i uporni momci koji se svojim zalaganjem i igrom redovno ističu, a posebno su se iskazali u utakmicama ovog vikenda. Naime, Ivan je 2006. godište i igrao je za svoju generaciju (U15) i za starije kadete (U17) gdje je u svim utakmicama bio jedan od ključnih dijelova momčadi, dok je njegov brat Duje 2009. godište dio generacije U13 perspektivan mladi vratar koji je oduševio sve prisutne.
 
“Dokaz je to kako se u sportu trud i rad uvijek isplate. Sigurni smo kako će i njegov mlađi brat krenuti njegovim stopama koje već ustrajno slijedi i pokazuje također izražajan talent. Ponosni smo što uz njih vrijedno radi cijela pleada mladih vratara kao što su Marko Ćelić, Bruno Obrvan, Petar Bubalo, Mile Batinović, Jure Romić, Nikola Tomić i Stefan Milošević. Svaka sportska udruga u gradu treba cijeniti rad i trud mladih pojedinaca jer smo svjesni u kakvim izazovnim vremenima živimo. 
Kroz priču o mladim rukometašima želimo osvjestiti naše građane kako se u Metkoviću još uvijek živi za sport, živi za rukomet”, poručili su iz RK Metković – Mehanike.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content