Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Istjerivači duhova’, ‘Encanto’ i ‘Dinastija Gucci’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije – ‘Istjerivači duhova: Naslijeđe’, ‘Encanto: Naš čarobni svijet’ i ‘Dinastija Gucci’.

Projekcija filma ‘Istjerivači duhova: Naslijeđe’ na rasporedu je u petak, 3. prosinca u 19:30. U novom poglavlju akcijske komedije, samohrana majka i njezino dvoje djece stignu u mali grad te počinju otkrivati svoju vezu s izvornim Istjerivačima duhova i tajnom ostavštinom koju je njihov djed ostavio iza sebe.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

U subotu, 4. prosinca u 17 sati na rasporedu je animirani film ‘Encanto: Naš čarobni svijet’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Animirana je to priča o neobičnoj obitelji Madrigal, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Encanto. Magija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, osim Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel shvati da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla biti posljednja nada svoje izuzetne obitelji.

U subotu, 4. prosinca u 19:30 gledamo triler ‘Dinastija Gucci’, inspiriran šokantnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Kontroverzna priča talijanske obitelji snimljena je pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta i radnjom je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata. Tako je i stekla nadimak “Crna udovica”. Poznata po svom over-the-top stilu i britkom jeziku na pitanje zašto ga sama nije ubila, odgovorila je, “Moj vid nije toliko dobar, a nisam htjela promašiti”.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content