Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u UCDPDN Leptirići

 

Ove godine Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići posebno obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom i to svečanim službenim otvaranjem novog prostora Kabineta za terapije u Metkoviću.

Svečanom otvorenju nazočili su savjetnica župana Žana Marević, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga, načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević te predstavnici ostalih gradova i općina doline Neretve.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Novi prostor od 250 m2 daje mogućnost još kvalitetnijeg pružanja socijalnih usluga malim i velikim Leptirićima, a da se pri tome poštuju sve propisane epidemiološke mjere.

„Također, važno je naglasiti da ovaj, za nas vrlo važan dan i datum, naše drage rukometašice iz RA Jerkovac na čelu sa svojom trenericom Martinom Nikolić, inače volonterkom udruge, prodaju donirane knjige i božićni asortiman kako bi na taj način pomogli rad udruge. Od srca im hvala na tome. Također želimo zahvaliti i našim donatorima bez kojih ne bismo na ovaj način uspjeli organizirati svečano otvorenje, a to su Narona Impex d.o.o. i gospodin Vedran Vištica, Pekarna Nikolac i OPG Ante Glamuzina. Hvala svim uzvanicima što su s nama podijelili radost otvaranja našeg novog Kabineta za terapije“, poručili su iz Udruge ‘Leptirići’.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content