Filip Romić: ‘Momci su u utakmici s Mornarom pokazali karakter i sav svoj potencijal”

 

U 11. kolu 1. HRL jug rukometaši Metković – Mehanike pobijedili su ekipu Mornara na gostovanju u Crikvenici rezultatom 24:36.

Najefikasniji u redovima Metkovaca bili su Bezer i Batinović s po sedam pogodaka. Nakon smjene Željka Čaglja, ekipu je na utakmici vodio Filip Romić.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

“Na gostovanjima do sada ekipa nije izgledala dobro. Večeras su momci pokazali karakter i sav svoj potencijal. Sve što smo dogovorili u svlačionici je ispoštovano na terenu. Čvrsta i agresivna obrana na čelu sa izvrsnim vratarom Kozinom dala nam je mirnoću i brzu tranziciju prema naprijed. Lijepo je bilo vidjeti kompaktnost svih igrača u koje su se izvrsno uklopili i kadeti Cvitković, Zloić i Komazin.
Čestitke i pohvale svim momcima na prikazanoj igri. Bilo ih je zadovoljstvo voditi večeras”, izjavio je Romić poslije utakmice.


Ovo je ujedno bilo i posljednje kolo u jesenskom dijelu prvenstva koje Metković – Mehanika završava na drugom mjestu, s osvojenih 17 bodova. Ispred njih je Ribola iz Kaštela s 18 bodova i utakmicom manje. Proljetni dio prvenstva počinje 19. veljače.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content