Nove medalje za Biciklistički klub Metković

 

BK ‘Fortica’ iz Šibenika ugostila je ponajbolje MTB vozače utrkom XCP Kanal Sv. Ante koja se vozila u sklopu IV kola XCZLD-a.

Samu utrku obilježila je jaka bura, koja ipak nije smetala hrabrim natjecateljima da pokažu svoje vještine na brzoj i dinamičnoj stazi s sa predivnim panoramama kanala sv. Ante. Bio je to još jedan u nizu uspješnih nastupa članova BK Metković koji su se i ovaj put vratili kući sa 11 odličja i pregršt bodova za Klub.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

U kategoriji U9 Duje Krstičević bio je brončani, dok je Mario Marević ciljem prošao peti. Kategorija U11 cure odličnom vožnjom Erika Malezija došla je do zlatne medalje, Cvita Talajić srebrena, a Iva Dominiković kompletirala je postolje osvojenom brončanom medaljom. U svojim prvim nastupima Tea Jelčić i Nina Jelčič zauzele su četvrto, odnosno, peto mjesto. Eva Talajić na kraju je bila sedma. Kod dječaka još jedna u nizu pobjeda Antonija Krstičevića. Do petog mjesta došao je Ivano Šetka, Zvonimir Mateo Zloić sedmi, a Stipe Boras u svom prvom nastupu deveti. Lara Bokšić je još jednom bila nepobjediva u kategoriji U13 cure, a odmah iza nje su bile Josipa Ivanković srebrena i Gabrijela Marević brončana. Lea Galić se dokopala četvrtog mjesta, a Jana Jelčić peti. Kod dječaka David Leontić brončani, Mate Krstičević peti i Jure Vištica 6. U kategoriji U15 Marko Talajić solidan deveti. U velikoj utrci Dalibor Talajić srebreni u kategoriji Ebike, dok je Dajana Čotić osvojila novu brončanu medalju u kategoriji Žene 30+. U svom premijernom nastupu u kategoriji Žene 30+ Violeta Vištica odlična četvrta. U kategoriji 30-40 nove bodove za Klub donijeli su Pero Primorac (13), Marijo Krstičević (17) i Frane Vuica (21). 

U klupskom poretku XCZLD-a u dječjoj konkurenciji BK Metković drži vodeću poziciju sa 31 bodom, dok u poretku velikih odlično osmo mjesto u konkurenciji 23 kluba. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content