Home Sport Nove medalje za Biciklistički klub Metković

Nove medalje za Biciklistički klub Metković

BK 'Fortica' iz Šibenika ugostila je ponajbolje MTB vozače utrkom XCP Kanal Sv. Ante koja se vozila u sklopu IV kola XCZLD-a.

 

BK ‘Fortica’ iz Šibenika ugostila je ponajbolje MTB vozače utrkom XCP Kanal Sv. Ante koja se vozila u sklopu IV kola XCZLD-a.

Samu utrku obilježila je jaka bura, koja ipak nije smetala hrabrim natjecateljima da pokažu svoje vještine na brzoj i dinamičnoj stazi s sa predivnim panoramama kanala sv. Ante. Bio je to još jedan u nizu uspješnih nastupa članova BK Metković koji su se i ovaj put vratili kući sa 11 odličja i pregršt bodova za Klub.

U kategoriji U9 Duje Krstičević bio je brončani, dok je Mario Marević ciljem prošao peti. Kategorija U11 cure odličnom vožnjom Erika Malezija došla je do zlatne medalje, Cvita Talajić srebrena, a Iva Dominiković kompletirala je postolje osvojenom brončanom medaljom. U svojim prvim nastupima Tea Jelčić i Nina Jelčič zauzele su četvrto, odnosno, peto mjesto. Eva Talajić na kraju je bila sedma. Kod dječaka još jedna u nizu pobjeda Antonija Krstičevića. Do petog mjesta došao je Ivano Šetka, Zvonimir Mateo Zloić sedmi, a Stipe Boras u svom prvom nastupu deveti. Lara Bokšić je još jednom bila nepobjediva u kategoriji U13 cure, a odmah iza nje su bile Josipa Ivanković srebrena i Gabrijela Marević brončana. Lea Galić se dokopala četvrtog mjesta, a Jana Jelčić peti. Kod dječaka David Leontić brončani, Mate Krstičević peti i Jure Vištica 6. U kategoriji U15 Marko Talajić solidan deveti. U velikoj utrci Dalibor Talajić srebreni u kategoriji Ebike, dok je Dajana Čotić osvojila novu brončanu medalju u kategoriji Žene 30+. U svom premijernom nastupu u kategoriji Žene 30+ Violeta Vištica odlična četvrta. U kategoriji 30-40 nove bodove za Klub donijeli su Pero Primorac (13), Marijo Krstičević (17) i Frane Vuica (21). 

U klupskom poretku XCZLD-a u dječjoj konkurenciji BK Metković drži vodeću poziciju sa 31 bodom, dok u poretku velikih odlično osmo mjesto u konkurenciji 23 kluba. 

Exit mobile version
Skip to content