Home Najave Lutkarski mjuzikl za djecu ‘Božićna medalja za dobrotu’

Lutkarski mjuzikl za djecu ‘Božićna medalja za dobrotu’

'Božićna medalja za dobrotu' naziv je lutkarskoga mjuzikla za djecu kojeg će 'Produkcija Z' izvesti u Gradskome kulturnom središtu u ponedjeljak, 20. prosinca u 18 sati.

 

‘Božićna medalja za dobrotu’ naziv je lutkarskoga mjuzikla za djecu kojeg će ‘Produkcija Z’ izvesti u Gradskome kulturnom središtu u ponedjeljak, 20. prosinca u 18 sati.

Radnja mjuzikla podsjeća zbog čega slavimo Božić, a odvija se oko djevojčice Lucije i njenog brata Luke koji iščekuju Djeda Božićnjaka. Ipak, događaju im se i neke vrlo čudne stvari. Stoga, Lucija i Luka odluče pisati Djedu Božićnjaku!

Ulaz na predstavu je slobodan, a potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju koronavirusa ili negativan test na koronavirus. Iznimka su djeca mlađa od 16 godina, osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti o sebi te osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Organizator predstave je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održava se u sklopu programa manifestacije ‘Prosinačke svečanosti’.

Exit mobile version
Skip to content