Učenici Srednje škole Metković pripremaju se za manifestaciju ‘Ususret slatkom Božiću’

 

Srednja škola Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i sport Metković organiziraju “Ususret slatkom Božiću”, manifestaciju koja će se održati na Trgu kralja Tomislava u srijedu, 22. prosinca u 9 sati.

U Srednjoj školi Metković sve je u velikom božićnom ozračju. Vrijedne ruke naših srednjoškolaca i njihovih profesora pripremaju se za ovu tradicionalnu manifestaciju. U osuvremenjenom praktikumu modnih tehničara, na novim šivaćim strojevima, učenice izrađuju božićne ukrase i prigodne darove. Kroz ova dva tjedna za vrijeme velikih odmora uz tihu božićnu glazbu hodnicima se širi miris fritula i božićnih kolača. Kuhari su unutar škole pokrenuli akciju prodaje slastica svojim prijateljima. Nakon toga slijede pripreme za tradicionalne kolače koje će pripremiti našim građanima. I to nije sve… Elektromehaničari, strojari, vodoinstalateri, građevinski tehničari, pomoćni kuhari pripremaju po prvi put ručno izrađene drvene jaslice, ožege, gradela i što sve još, to ćemo vidjeti na zajedničkom druženju 22.prosinca na Trgu kralja Tomislava s početkom u 9 sati.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

„Uz prigodan program Srednje škole Metković te kuhano vino, čaj i slastice učinimo svima ovaj Božić još sretnijim i veselijim“, poručili su iz Srednje škole Metković.

Napomenimo i kako je manifestacija humanitarnoga karaktera jer je prihod od prodaje namijenjen potrebitim učenicima Srednje škole Metković i misiji oca Ante Gabrića u dalekoj Indiji.

U galeriji slika možete vidjeti što se sve zanimljivo događa u periodu priprema.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content