Home Sport Duje Mihaljević osvojio devetu državnu medalju

Duje Mihaljević osvojio devetu državnu medalju

Duje je na prvenstvu sudjelovao kao član jednoga od najboljih karate klubova Hrvatske, Croherca, a nastupio je s ekipom mlađih kadeta i kadeta.

 

Duje Mihaljević iz Karate kluba Metković nastupio je ovoga vikenda na ekipnom Prvenstvu Hrvatske. Duje je na prvenstvu sudjelovao kao član jednoga od najboljih karate klubova Hrvatske, Croherca, a nastupio je s ekipom mlađih kadeta i kadeta.

U mlađim kadetima osvojili su brončanu medalju, a s ekipom kadeta su postali viceprvaci Hrvatske. Duje je imao dvije pobjede (2:0) i (5:0), jedan neriješen rezultat (0:0) i diskvalifikaciju u borbi gdje je vodio 3:2 te jedan poraz (0:3). Tako je u svoju kolekciju pospremio devetu državnu medalju.

„Iako smo imali dvije ekipe kadeta i kadetkinja za nastup u četiri kategorije, od čega od šest boraca pet s ovogodišnjom državnom medaljom, ipak nismo nastupili zbog više razloga, Covid izolacije i kratkih bolesti određenih boraca, laganog pada forme tijekom testova, nižih kategorija kod cura, jer u ekipnom nastupu nema težinskih kategorija. Uprava je odlučila o neodlasku i odmoriti sadašnje borce i trenera koji već pet sezona jurišaju na državne i Balkanske medalje. Nakon dužeg odmora do 7. siječnja. ekipa kreće na svakodnevne treninge i nove pobjede i promicanje našeg grada kao grada sporta. Čestitamo CROHERCU na osvojenom rezultatu, klubu vrhunskih trenera, najprije ljudina i vrhunskih natjecatelja. Hvala na ukazanom povjerenju i uzajamnom podizanju kvalitete naših boraca u zajedničkoj suradnji“, poručili su iz Karate kluba Metković.

Exit mobile version
Skip to content