Na Trgu kralja Tomislava održana manifestacija ‘Ususret slatkom Božiću’

'Ususret slatkom Božiću' manifestacija je koja je jutros održana na Trgu kralja Tomislava, a u organizaciji Srednje škole Metković, Turističke zajednice grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport Metković.

 

‘Ususret slatkom Božiću’ manifestacija je koja je jutros održana na Trgu kralja Tomislava, a u organizaciji Srednje škole Metković, Turističke zajednice grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport Metković.

Cilj ovog događanja je upoznati sugrađane te goste s kolačima i slasticama koje su nekada naše bake pripremale za Božić. Tako su posjetitelji mogli kupiti različite kolače, fritule, kuhano vino itd, a koje su pripremali učenici Srednje škole Metković. Uz njih, svoje rukotvorine izlagali su i naši kreativci.

Manifestacija je humanitarnog karaktera jer je sav prihod od prodanih kolača, slastica, ukrasa za bor i ostaloga što su napravili i pripremili učenici i profesori iz Srednje škole Metković namijenjen za Udrugu mladih o. Ante Gabrića. Također, prihod od prodaje rukotvorina Udruge ‘Otac Ante Gabrić’ namijenjen je za potrebe liječenja naše dvije mlade sugrađanke, Leone Medak i Marije Dominković.

U kulturno-zabavnom dijelu programa nastupili su Središnji dječji vrtić, Dječji vrtić Leut te Srednja škola Metković.

Exit mobile version
Skip to content