U DNŽ 138 novih slučajeva zaraze koronavirusom

 

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 138 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Riječ je o 74 osobe muškog i 64 osobe ženskog spola: 55 iz Dubrovnika, 18 iz Župe dubrovačke, 17 iz Korčule, deset iz Konavala, devet iz Metkovića, sedam iz Stona, šest iz Lumbarde, pet iz Orebića, dvije iz Dubrovačkog primorja, Ploča i Smokvice te jednoj iz Blata, Janjine, sa Mljeta, iz Slivnog i Trpnja. Izliječeno je 57 osoba: 20 iz Dubrovnika, sedam iz Korčule, pet iz Blata, Konavala i Metkovića, tri sa Mljeta, iz Orebića i Župe dubrovačke te jedna iz Lumbarde, Ploča, Smokvice, Stona, Vele Luke i Zažablja.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

U posljednja 24 sata obrađeno je 409 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 181 058 uzoraka. U OB Dubrovnik hospitalizirano je 20 osoba pozitivnih na koronavirus od čega pet pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb. Četiri osobe su na respiratoru, a jedna na kisiku. U samoizolaciji je 1243 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije (na granici). Od početka pandemije utvrđen je ukupno 991 slučaj kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content