Home Novosti Gradska uprava Čistoći Metković d.o.o. isporučeno i drugo novo vozilo za skupljanje otpada

Čistoći Metković d.o.o. isporučeno i drugo novo vozilo za skupljanje otpada

Ovime je Čistoća Metković d.o.o. zaokružila proces opremanja vozilima nužnima za podizanje kvalitete odvojenog skupljanja otpada na području Grada Metkovića.

 

Nakon što je 30.11.2021. preuzela novo vozilo za skupljanje otpada od 7 m3, Čistoća Metković d.o.o. je danas preuzela drugo novo vozilo za skupljanje otpada, ovog puta zapremine od 16 m3.

Radi se o drugom vozilu nabavljenom u sklopu projekta ” Nabava komunalnih vozila za odvojeno skupljanje vozila”, putem kojeg je Čistoća Metković d.o.o. ugovorila nabavu navedena dva nova vozila. Isti projekt je sufinanciran sredstvima iz EU fondova – Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.890.437,50 kn bez PDV-a, od čega je sufinancirano 1.217.277,40 kn, a što se predstavlja de minimis potporu koja se dodjeljuje projektu. Stopa sufinanciranja projekta je 64,3913063 % ukupno prihvatljivih troškova projekta – KK.06.3.1.18.0095.

Ugovorena vrijednost ovog vozila iznosi 1.156.500,00 kn + PDV.

Ovime je Čistoća Metković d.o.o. zaokružila proces opremanja vozilima nužnima za podizanje kvalitete odvojenog skupljanja otpada na području Grada Metkovića. U ime isporučitelja vozilo je predao gosp. Damir Tomašević, a vozilo je preuzeo u ime Čistoće Metković d.o.o. preuzeo direktor Tomislav Jakić. Isporuci vozila je prisustvovao i gradonačelnik Grada Metkovića gosp. Dalibor Milan.

Sljedeće aktivnosti Čistoće Metković su usmjerene na završetak izgradnje sortirnice otpada na odlagalištu Dubravica, podjelu posuda za odvojeno skupljanje otpada te završetak postupka nabave u projektu izgradnje kompostane Metković.

Exit mobile version
Skip to content