Započeli radovi na samom postavljanju umjetne trave na pomoćnom igralištu ‘Iza Vage’

 

Započeli su radovi na samome postavljanju umjetne trave na pomoćnom igralištu ‘Iza Vage’.

U sklopu radova, trenutno se postavljaju, pozicioniraju i spajaju role umjetne trave po liniji terena, a nakon toga slijedi nasipanje vlati trave, visine 6 cm, kvarcnim pijeskom i granulama. Nakon tih radova, slijedit će završna montaža golova, korner zastavica i kućica za rezervne igrače, a prije nekoliko dana završeni su i radovi na poboljšanju rasvjetljenosti igrališta.

smotra- baner
smotra- baner

Podsjetimo, prije samoga postavljanja umjetne trave na pomoćno igralište ‘Iza Vage’, koju financira Hrvatski nogometni savez, Grad Metković je odradio sve pripremne radove. Pripremne radnje uključile su zemljane i betonske radove te drenažu pomoćnoga igrališta, a iz gradskoga proračuna izdvojena su i sredstva za opremanje igrališta i dodatnu rasvjetu.

Riječ je o još jednom projektu kojim Grad Metković nastavlja ulaganje u sportsku infrastrukturu, čime se žele stvoriti kvalitetniji uvjeti za treniranje sportaša, a posebice djece. Umjetni travnjak pomoćnoga igrališta za treninge će koristiti sportaši svih uzrasnih kategorija, prvenstveno iz NK Neretva i ŽNK Neretva, ali i svih ostalih sportskih klubova u gradu. Za službene utakmice koristit će ga svi mlađi uzrasti.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content