Započeli radovi na samom postavljanju umjetne trave na pomoćnom igralištu ‘Iza Vage’

 

Započeli su radovi na samome postavljanju umjetne trave na pomoćnom igralištu ‘Iza Vage’.

U sklopu radova, trenutno se postavljaju, pozicioniraju i spajaju role umjetne trave po liniji terena, a nakon toga slijedi nasipanje vlati trave, visine 6 cm, kvarcnim pijeskom i granulama. Nakon tih radova, slijedit će završna montaža golova, korner zastavica i kućica za rezervne igrače, a prije nekoliko dana završeni su i radovi na poboljšanju rasvjetljenosti igrališta.

Podsjetimo, prije samoga postavljanja umjetne trave na pomoćno igralište ‘Iza Vage’, koju financira Hrvatski nogometni savez, Grad Metković je odradio sve pripremne radove. Pripremne radnje uključile su zemljane i betonske radove te drenažu pomoćnoga igrališta, a iz gradskoga proračuna izdvojena su i sredstva za opremanje igrališta i dodatnu rasvjetu.

Riječ je o još jednom projektu kojim Grad Metković nastavlja ulaganje u sportsku infrastrukturu, čime se žele stvoriti kvalitetniji uvjeti za treniranje sportaša, a posebice djece. Umjetni travnjak pomoćnoga igrališta za treninge će koristiti sportaši svih uzrasnih kategorija, prvenstveno iz NK Neretva i ŽNK Neretva, ali i svih ostalih sportskih klubova u gradu. Za službene utakmice koristit će ga svi mlađi uzrasti.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije