Čistoća Metković nastavlja s podjelom posuda za odvojeno skupljanje otpada

 

Čistoća Metković d.o.o. nastavlja s podjelom posuda za odvojeno skupljanje otpada, koje se korisnicima ustupaju besplatno.

Radi se o posudama za papir (plave posude), za plastičnu, staklenu i metalnu ambalažu (žute posude) te za biootpad iz kućanstava (smeđe posude).

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Posude će se dijeliti prema planiranom rasporedu, a prve ulice u kojima se nastavlja podjela su Hercegovačka ulica i ulica Marka Marulića. Prilikom preuzimanja posude potrebno je potpisati primjerak ugovora, a na kojem će biti podatci o vrsti i rednom broju posude, kao i podatci o korisniku usluge. Ako korisnik ne bude na adresi u trenutku predaje posuda, iste će biti ostavljene na adresi, s primjerkom ugovora, kojeg je potrebno naknadno potpisati i dostaviti na adresu Čistoća Metković d.o.o., Mostarska 10, 20350 Metković, ili poslati poštom na istu adresu.

Termini pražnjenja posuda koje se podijele u narednom vremenu biti će naknadno objavljeni te će novi raspored skupljanja biti dostavljen svim našim korisnicima.

Posude su nabavljene u sklopu projekta ‘Nabava spremnika za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada’, sufinanciranoga od strane Fonda za zaštitu okoliša i Grada Metkovića. Završetkom ovih aktivnosti, Grad Metković bi trebao imati 100 % pokrivenost s posudama za odvojeno skupljanje otpada.

Za sve upite u vezi istoga se možete obratiti putem elektronske pošte na info@metkovic-komunalno.hr ili na 020-685-138.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content