Home Najave Kino ‘Pobjeda’ Metković donosi filmove ‘Moja čudovišna obitelj 2’ i ‘Ulica noćnih...

Kino ‘Pobjeda’ Metković donosi filmove ‘Moja čudovišna obitelj 2’ i ‘Ulica noćnih mora’

U Kinu 'Pobjeda' Metković u subotu, 29. siječnja na rasporedu su dvije filmske projekcije – 'Moja čudovišna obitelj 2' i 'Ulica noćnih mora'.

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 29. siječnja na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Moja čudovišna obitelj 2’ i ‘Ulica noćnih mora’.

U 17 sati gledamo nastavak velikog animiranog hita ‘Moja čudovišna obitelj 2’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, obitelj Wishbone ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje obiteljski život nosi. Iznenadni susret s Milom Starr označava početak nove avanture zbog koje svi njihovi normalni problemi nestaju. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, obitelj Wishbone se ponovno pretvara u vampira, Frankensteinovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, naša obitelj ponovno proputuje cijeli svijet kako bi spasila svoje prijatelje, stekla nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da nitko nije savršen – i kako čak i oni s manama mogu pronaći sreću.

U 19:30 na rasporedu je kriminalistička drama ‘Ulica noćnih mora’. Riječ je o adaptaciji istoimene knjige, prema kojoj je oskarovac Guillermo del Torro okupio ovogodišnju najimpresivniju glumačku postavu koju redom čine: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Rooney Mara, Holt McCallany, Clifton Collins Jr., Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen i David Strathairn.

Mračna priča prati ambicioznog putujućeg mentalista koji ima talent manipulacije ljudima kroz nekoliko dobro odabranih riječi. U vjeri da će sam postići svjetski uspjeh, upušta se u vezu s dr. Lilith Ritter, psihijatricom koja je još opasnija od njega. Stvari tada postaju sve čudnije.

 

Za ulazak u Kino ‘Pobjeda’ Metković potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju koronavirusa ili negativan test na koronavirus. Iznimka su djeca mlađa od 16 godina, osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti o sebi te osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Exit mobile version
Skip to content