Home Sport Rukometašice Metkovića slavile u Mostaru

Rukometašice Metkovića slavile u Mostaru

Rukometašice Metkovića odigrale su prvu pripremnu utakmicu na gostovanju u Mostaru s HŽRK Zrinjski te slavile rezultatom 17:20. 

 

Rukometašice Metkovića odigrale su prvu pripremnu utakmicu na gostovanju u Mostaru s HŽRK Zrinjski te slavile rezultatom 17:20. 

Izjavu nakon utakmice dala je trenerica Mariela Križanović. 

“Seniorke su odigrale prvu pripremnu utakmicu u prvenstvenoj stanci, nakon što smo u proteklom vremenu trenirali u Metkoviću. Gostovale smo u Mostaru protiv Premijer ligaša BiH, HŽRK Zrinjski iz Mostara, kojima je ovo bila druga pripremna utakmica, nakon što su prije nekoliko dana pobijedile RK Lokomotivu iz Mostara 31:25. Cure su odlično ušle u utakmicu i nisu dopustile protivnicima da ni jednom pređu u vodstvo. Jedina “crna rupa” je nastala kod našeg vodstva 7:3, kada smo dozvolile da dođe do izjednačenja. Prije svega bih istakla vrlo dobro odigranu utakmicu u fazi obrane. Sigurno jedna od najbolje odigranih naših utakmica što se tiče obrane, te su cure pokazale jedno veliko zajedništvo, borbenost, srčanost, unatoč svim problemima koje nas prate u zadnje vrijeme. Mogu samo da im čestitam i kažem da sam vrlo ponosna na ono što su pokazale večeras u Mostaru”, istaknula je. 

Exit mobile version
Skip to content