„Kako samostalno voditi paušalni obrt“ – snimka radionice i aplikacija PaushApp

Osim edukacije o načinima samostalnog vođenja paušalnog obrta, Centar je razvio alat kojim se proces dodatno pojednostavljuje.

 

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je radionicu “Kako samostalno voditi paušalni obrt”.

S obzirom na relativno niska davanja i jednostavnu papirologiju, paušalni obrt postao je najpopularniji poslovni subjekt među mladim poduzetnicima. Sukladno tome, i ova je radionica popularna i vrlo posjećena. Imajući na umu brojne obaveze mladih poduzetnika i nemogućnost prisustvovanja radionici u fiksnom terminu, Centar za poduzetništvo objavljuje snimku radionice koja je dostupna na YouTube kanalu.

Osim edukacije o načinima samostalnog vođenja paušalnog obrta, Centar je razvio alat kojim se proces dodatno pojednostavljuje. PaushApp je besplatna aplikacija koja je proizašla iz dugogodišnjeg iskustva djelatnika Centra te je u potpunosti prilagođena poduzetnicima koji su u potrazi za što bržim i jednostavnijim rješenjima.

Od lansiranja aplikacije u lipnju 2021, 138 poduzetnika aktivno koristi Paush App te su recenzije izrazito pozitivne. Ono što je posebno važno, kako i za Centar, tako i za naše korisnike, upravo je brzina prilagodbe potrebama pojedinog poduzetnika. Cilj je u najkraćem mogućem roku odgovoriti na sve upite korisnika, a unutar 24 sata optimiziramo funkcije prema Vašim potrebama.

 

Exit mobile version
Skip to content