Nove medalje za Karate klub Metković

 

Pet natjecatelja Karate kluba Metković, pod vodstvom trenera Denisa Žderića, jučer je u Sarajevu na Međunarodnom klupskom natjecanju 4. karate kup Baščaršija – Sarajevo osvojilo tri medalje, zlato, srebro i broncu.

Na natjecanju je nastupilo 65 klubova iz četiri zemlje BiH, Hrvatske, Crne Gore i Srbije sa 703 natjecatelja te 805 prijava nastupa.

smotra- baner
smotra- baner

Za karate klub Metković nastupili su:

  • ANTE LEONTIĆ zlato u kategoriji 2008 + 70 kg s tri pobjede.
  • EMA GALOV, srebro kadetkinje -47 kg, dvije pobjede i jedan poraz u finalu
  • KATJA JERKOVIĆ, bronca kadetkinje – 47 kg, prvo kola pobjeda, drugo kolo gubi i u repasažu za broncu pobjeđuje.
  • ANJA POKRAJAC, djevojčice 2008 -47 kg, sa jednom pobjedom i dva izgubljene borbe , od čega jedna u repasažu, te odlučujuću borbu za broncu.
  • DUJE MIHALJEVIĆ, kadet -70 kg, ostaje neriješeno 0:0 u prvom kolu, potom gubi na odluku sudaca, ali i dalje ostaje neshvaćena nedosuđena tri boda za nožnu tehniku koju je Duje izveo bez greške, što je vidljivo čak i na fotografiji. Njegov protivnik ne ulazi u finale, pa Duje nije imao repasažnu borbu.

Kadetska ekipa Karate kluba Metković  je pokazala dobru formu na ovom jakom kontrolnom turniru, gdje su nastupali mnogobrojni prvaci svojih država i samog Balkana, što je dobar test za njihovo ciljno natjecanje, prvenstvo Hrvatske, koje će se održati u mjesecu travnju u Samoboru.

Karate klub Metković i dalje vrši upis novih članova u svoju Karate školu, pa mole sve zainteresirane da se jave putem svih aplikacija na broj 098 171 36 36, ili izvrše online upis putem poveznice: https://clanstvo.relago.hr/OnlineUpisi/Index?id=b98255bd-0c0a-4d12-b920-b84edbba1aa4

Sve informacije o klubu se može vidjeti na www.kkmetkovic.hr ili na Facebook stranici kluba.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content