Subota u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Priče iz skrivenog grada: banda čupavih repova’ i ‘U sjeni zavjere’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 26. veljače su na rasporedu dvije filmske projekcije – ‘Priče iz skrivenog grada: banda čupavih repova’ i ‘U sjeni zavjere’.

Animirani film ‘Priče iz skrivenog grada: banda čupavih repova’ gledamo u 17 sati. Zabavna je to priča o slučajnoj junakinji Megi Kopačević, vombatici koja je postala prava Wonder Woman!

dina_baner
Zemlja loših

Naime, na periferiji Skrivenog grada živi Megi Kopačević, razdražljiva vombatica koja živi usamljeno u nadi da će jednog dana pronaći svog životnog partnera. U jednom od svojih noćnih izlazaka, ona nesvjesno zaustavlja svađu između dvije zavađene bande, i to jednim udarcem svoje snažne stražnjice. Ubrzo se Megi nađe u središtu pozornosti kao najnovija superheroina grada. Preuzima vodstvo bande, poznatije kao Bande čupavih repova, prijateljske, ali žestoke u borbi protiv kriminala. Međutim, nisu svi stanovnici Skrivenog grada sretni kad ih vide.

U subotu u 19:30 gledamo novi triler ‘U sjeni zavjere‘ s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.

Problematični Travis Block je vladin operativac koji je zadužen za izvlačenje tajnih agenata iz opasnih situacija. Kada otkrije zavjeru usmjerenu na američke građane, Block se nađe na nišanu ljudi za koje radi. On tada mora ne samo ući u trag agentu, već i saznati istinu. Istinu koja bi mogla opteretiti čak i njegov upitni moralni kodeks.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content