Rukometašice Metkovića izgubile u Splitu

Na gostovanju u Splitu ekipi je nedostajalo nekoliko standardnih igračica, ali trenerica Mariela Križanović ističe zadovoljstvo borbenošću ekipe.

 

U 12. kolu 2. HRL jug rukometašice Metkovića izgubile su od ŽARK Split s 33:20.

Na gostovanju u Splitu ekipi je nedostajalo nekoliko standardnih igračica, ali trenerica Mariela Križanović ističe zadovoljstvo borbenošću ekipe.

„Cure su dale sve od sebe, njih nekolicina je odigrala cijeli susret jer nam je nedostajalo nekoliko igračica. Zadnjih 5-6 minuta su svoje prve minute u seniorskoj ekipi dobile Galov, Grubišić, Gustin, Mustapić, Alilović. Neke su se uspjele upisati i u strijelce, to je ono što će uvijek pamtiti. Svoj debi i odmah upisivanje u strijelce, nemjerljivo. Za one “nešto starije”; Srnu, Šiljeg, Družijanić i Bebić, ne mogu ništa prigovoriti, cure su igrale protiv ekipe koja je vjerojatno novi prvoligaš i glavni teret na utakmici su morale one podnijeti. Igrali smo cijeli susret sa samo tri vanjske igračice. Nažalost zbog bolesti, izolacije, ozljeda, nedostajale su nam Obradović, Dodig, Majić, Erceg, Obšivač, Vatović, Kozina, Ilić i ne mogu biti nezadovoljna. Razlika jeste velika, ali ako znamo protiv kakve ekipe smo igrale i u kojem stanju, ja sam zadovoljna”, kazala je Križanović.

ŽRK METKOVIĆ; Marinela Jurko (GK), Margareta Mustapić 1, Lea Erceg, Antonela Srna 1, Paula Buljubašić 1, Josipa Bebić 6, Dora Galov 1, Lucija Družijanić 2, Laura Grubišić, Anđa Alilović (GK), Rita Šiljeg(C) 8, Marta Gustin.

ŽRK Metković trenutno se nalazi na šestom mjestu tablice, a u idućem kolu ugostit će Orkan.

Exit mobile version
Skip to content