Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Sjevernjak’, ‘Zecko Koš i tajna mrkog Hrčka’ i ‘Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend u na rasporedu tri filmske projekcije – ‘Sjevernjak’, ‘Zecko Koš i tajna mrkog Hrčka’ i ‘Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne’.

U petak, 22. travnja s početkom u 20 sati na rasporedu je film ‘Sjevernjak’ –  osvetnički triler sa zavidnom glumačkom postavom koja uključuje Alexandera Skarsgarda, Nicole Kidman i Ethana Hawkea, a u filmu se pojavljuje i islandska pjevačica Björk.

dina_baner
Zemlja loših

Priča prati vikinškog princa čiji je cilj osvetiti svog oca, a radnja se odvija na Islandu na prijelazu 9. i 10. stoljeća. Priča je prikazana kroz oči Amletha, koji još kao dječak svjedoči ubojstvu svog oca, kralja Aurvandila, koje je počinio njegov stric Fjolnir. Nakon što mu zarobe majku, kraljicu Gudrun, Amleth bježi iz rodne zemlje te se zaklinje da će se osvetiti za sve što mu je u ranoj mladosti oduzeto.

U subotu, 23. travnja s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Zecko Koš i tajna mrkog Hrčka’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Zabavna je to avantura za cijelu obitelj koja donosi snažnu, univerzalnu poruku o toleranciji i važnosti prihvaćanja razlika – vlastitih i tuđih.

Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući prijateljima koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg.

U subotu, 23. travnja u 20 sati na rasporedu je akcijska avantura ‘Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne’ – nova poslastica za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka, koju su pripremili slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling i studio Warner Bros.

Profesor Albus Dumbledore shvaća da veliki mračni čarobnjak Gellert Grindelwald želi preuzeti kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. Kako ga ne može sam zaustaviti, pomaže mu Newt Scamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “bezjaka”. Na nevjerojatnoj misiji susrest će se stare i nove čudesne zvijeri od kojih je dio na Grindelwaldovoj strani. Dumbledore međutim zbog velikog rizika i opasnosti neće dugo ostati po strani.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content