Prijave za radionicu „Digitalni marketing“

 

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu radionicu na temu “Digitalni marketing”.

Pred poduzetnicima je niz izazova pa je važno da poduzetnik posjeduje vještine, ali i da poznaje sve alate s kojima se može koristiti. U svijetu u kojem je tehnologija preuzela vodeću riječ u poslovanju, digitalni marketing je jedan od važnih načina u komuniciranju.

dina_baner
Zemlja loših

Tijekom ove radionice polaznici će naučiti planirati i kreirati sadržaj koji se koristi na različitim komunikacijskim kanalima i prilagoditi sadržaj i obraćanje publici u skladu s karakteristikama platformi putem koje se sadržaj plasira. U tom smislu, posebnu važnost ima content marketing, strateški marketinški pristup usmjeren na stvaranje relevantnog i dosljednog sadržaja kako bi se privukla i zadržala jasno definirana publika i potaknulo profitabilne akcije kupaca.

Predavanje će održati Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, ovlašteni Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta.

Ova radionica namijenjena je svima koji planiraju ili su tek započeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama. Obuhvaća pripremu sadržaja za web stranice (SEO i Landing Pages), izradu tekstualnih oglasa za Google Ads pretraživačku mrežu (Search Network), te izradu oglasa za Facebook i Instagram.

Detaljan raspored radionica po danima možete naći u dokumentu.

(https://drive.google.com/file/d/12Ez4xt4C2rMlW_xWWGxdwohxheTr59Mx/view?usp=sharing)

Mjesto održavanja radionice: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče

Datumi održavanja radionice: 28. – 30. 04. 2022. u 9.00 sati

Predviđeno vrijeme trajanja: 9:00 – 14:00 (6 školskih sati dnevno)

Broj polaznika je ograničen, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem:

– poveznice: https://forms.gle/xYBezivVHhfzeQT28

– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr

– telefona: 020/325-594

FOTO: DNŽ

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content