Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Doktor Strange u Multiverzumu ludila’ i ‘Nepodnošljiva težina golemog talenta’.

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu dvije filmske projekcije – ‘Doktor Strange u Multiverzumu ludila’ i ‘Nepodnošljiva težina golemog talenta’.

U petak, 6. svibnja s početkom u 20 sati na rasporedu je SF avantura – ‘Doktor Strange u Multiverzumu ludila’, novi blockbuster studija MARVEL. Doktor Strange otključava Multiverzum i pomiče njegove granice dalje nego ikad prije. Putovanjem u nepoznato, uz pomoć mističnih saveznika, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti Multiverzuma kako bi se suprotstavio misterioznom novom protivniku.

Advent Metković-baner najnoviji
BANER

U subotu, 7. svibnja s početkom u 20 sati na rasporedu je film ‘Nepodnošljiva težina golemog talenta’ – akcijska komedija snimana u Dubrovniku.

Nicolas Cage je u ulozi glumca koji očajnički želi dobiti ulogu u filmu Quentina Tarantina. Dok pokušava ostvariti svoju želju, privatno se bori s kćerkom koja odrasta u zahtjevnu tinejdžericu i pokušava popraviti odnos s njom. U filmu se obračunava i s egoističnim Cageom (samim sobom) s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content