Gimnazija Metković – ambasadori juniori na obilježavanju Dana Europe u Zagrebu

U organizaciji Predstavništva Europske komisije i Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, a u sklopu Europske godine mladih, u Zagrebu je 9. svibnja organiziran događaj 'EU for you(ng) na kojemu su prisustvovale Škole ambasadori Europskog parlamenta iz svih krajeva Hrvatske.

 

U organizaciji Predstavništva Europske komisije i Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, a u sklopu Europske godine mladih, u Zagrebu je 9. svibnja organiziran događaj ‘EU for you(ng)’ na kojemu su prisustvovale Škole ambasadori Europskog parlamenta iz svih krajeva Hrvatske.

Iz Gimnazije Metković, u pratnji mentorice prof. Branke Vladimir, sudjelovali su ambasadori juniori iz 3b razreda Iva Erceg, Ivana Šutalo, Dražen Martić, Nina Soče, Anđa Alilović, Mateo Gnječ, Katarina Vidović i Natali Kuran. Uz druženje s vršnjacima i kolegama pratili su bogat program s nagradnim kvizovima, radionice o održivom razvoju, mentalnom zdravlju i budućnosti EU te slušali o aktualnoj geopolitičkoj situaciji u Europi od veleposlanika Ukrajine Vasylija Kyrylyca i našeg ministra Vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana.

Exit mobile version
Skip to content