Karate klub ‘Knez Domagoj’ osvojio osam medalja u Splitu

Karate klub 'Knez Domagoj' sa svojih je 16 natjecatelja sudjelovalo na 2. kolu Dalmatinske karate lige u Splitu te osvojio osam medalja.

 

Karate klub ‘Knez Domagoj’ sa svojih je 16 natjecatelja sudjelovalo na 2. kolu Dalmatinske karate lige u Splitu te osvojio osam medalja.

Najuspješniji je bio Marin Jakić koji je u kategoriji kate – cicibani (6, 7 god-) osvojio drugo mjesto. U istoj kategoriji su nastupili Darko Marević i Šime Volarević, ali, nažalost, ovoga puta bez odličja. U ženskoj kategoriji kata cicibanke (6,7 godina) treće mjesto osvojila je Brigita Obradović, a uspješno, ali bez odličja nastupile su Lucija Rebac i Mia Bunoza.

U borbama za klub su nastupili te osvojili brončane medalje Ena Nižić, Nicole Petković, Gabrijela Bebić, Dean Knežić, Matej Kljusurić i Lucija Plećaš. U borbama su još uspješno nastupili Karla Barišić, Luka Barišić, Luka Bulum i Ena Kaleb.

Od strane organizatora svim natjecateljima je uručena medalja za sudjelovanje, kao motiv za daljnja natjecanja i rad u sportu.

Exit mobile version
Skip to content