Malonogometaši OŠ Stjepana Radića osvojili 2. mjesto na završnici Državnog prvenstva u futsalu

 

Učenici Osnovne škole Stjepana Radića Metković osvojili su drugo mjesto na završnici Državnoga prvenstva osnovnih škola za učenike do 6. razreda, koje je ove godine održano u Vinkovcima, a u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Završnica Državnoga prvenstva okupila je 300 najuspješnijih učenika, raspoređenih u 14 ekipa (futsal, mini nogomet, košarka, odbojka, atletika, graničar i rukomet) dječaka i djevojčica.

Malonogometna ekipa OŠ Stjepana Radića nastupila je pod vodstvom učitelja tjelesne i zdravstvene kulture Borisa Brčića, prof., a činili su je učenici Tino Krešić, Luka Oršulić, Ivan Vrnoga, Josip Krstičević, Diego Damir Remmel, Marijo Erjauc i Nino Bebić. U iznimno jakoj konkurenciji naši su učenici zauzeli 2. mjesto pobjedom (6:1) nad OŠ Pleternica te porazom u finalu (5:2) od OŠ Donja Stubica. Na terenu su pokazali borbenost i svoje malonogometno umijeće, čime su opravdali  titulu najboljih malonogometaša Dalmacije, prethodno osvojenu u Zadru, kao i naše Županije na natjecanju u Župi dubrovačkoj.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije