Kino ‘Pobjeda’ Metković – ‘Svjetlosni’ i ‘Jurski svijet: Carstvo’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 18. lipnja na rasporedu su dvije filmske projekcije ‘Svjetlosni’ i ‘Jurski svijet: Carstvo’.

Animirani film ‘Svjetlosni’ je nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize „Priča o igračkama”, a na rasporedu je u subotu, 18. lipnja u 17:30.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Radnja filma istražuje priču o podrijetlu astronauta Buzza Svjetlosnog i njegov napredak kako bi postao kapetan Jedinice za zaštitu svemira – Space Rangersa, posvećene borbi protiv zlog cara Zurga.

U subotu, 18. lipnja u 20 sati na rasporedu je epska akcijska avantura ‘Jurski svijet: Carstvo“.

Doživite epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u ‘Jurskom svijetu: Carstvo’, smjeloj, pravodobnoj i novoj avanturi koja oduzima dah.

Od arhitekta i redatelja Jurskog svijeta Colina Trevorrowa, Carstvo se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada žive – i love – zajedno s ljudima diljem svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li ljudska bića ostati vrhunski grabežljivci na planetu koji sada dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content