U OŠ Stjepana Radića Metković otvorena izložba fotografija ‘Baština zelene doline’

 

U Osnovnoj školi Stjepana Radića Metković otvorena je izložba fotografija ‘Baština zelene doline’. Izložbu su predstavile ravnateljica Božena Nikoletić i učiteljica tehničke kulture i informatike Marina Nikolić.

Fotografije sa su dio rada foto radionice „Baština zelene doline“ koja je održana  od 3. do 7. listopada 2019., a izložba planirana za Dan škole 2019.  Zbog nemogućnosti održavanja izložbe uslijed pandemije, izložba je otvorena jučer povodom današnjega obilježavanja Dana škole. Organizator radionice je učiteljica tehničke kulture Marina Nikolić u suradnji sa Hrvatskim fotosavezom. 

dina_baner
Zemlja loših

„Ovim putem  zahvaljujemo Zlati Medak i Predragu Bosnaru i Hrvatskom fotosavezu, na provedbi radionice i financijskoj podršci u provedbi radionice i izradi fotografija. Uz izložbu su istaknuta imena učenika koji su sudjelovali u radionici i koji su autori fotografija. To su:  Ana Bokan, Ante Leontić, Anja Žderić, Frane Vugdelija, Iva Jakić, Josip Ćerlek, Josip Volarević, Katja Jerković, Laura Grubišić, Leona Medak, Lucija Bebić, Maja Dragobratović, Nika Kozina, Nika Pažin i Patricija Marković“, poručuju iz OŠ Stjepana Radića Metković.

Fotografije možete pogledati u fotogaleriji.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content