Odličan nastup RA Jerkovac na Vranjača kupu

 

U Kotlenicama na lokaciji Crkveni doci odigran je 7. Vranjača kup, na kojem su sudjelovali i polaznici Rukometne akademije Jerkovac.

Turnir u organizaciji RK Dugopolje i uz pokroviteljstvo TZ Dugopolje okupio je preko 200 dječaka i djevojčica rođenih 2012 i. mlađih. RA Jerkovac na turniru je nastupila s četiri ekipe. U kategoriji djevojčica ekipa RA Jerkovac 2 i RA Jerkovac 3 završila je natjecanje u grupnoj fazi, dok se ekipa RA Jerkovac 1 plasirala u četvrtfinale.

dina_baner
Zemlja loših

 Pobjedom protiv ekipe Dugopolje 2 plasirali su se u polufinale. U polufinalu su se sastali s ekipom Sinja od koje su poraženi. U utakmici za treće mjesto malo je nedostajalo za broncu, ali na kraju ipak poraz od ekipe ŽRK Split 2010 rezultatom 5:3. U kategoriji dječaka prošli su grupnu fazu ali su u četvrtfinalu zaustavljeni od ekipe Kamička iz Sinja rezultatom 12:11.

Ema Delija izabrana je u najbolju petorku turnira.

Za rukometnu akademiju  Jerkovac nastupili su: Antea Jovica, Ena Lacku, Tonka Miletić, Petra Ramić, Mateo Soldo, Anamarija Roso, Tamara Miletić, Ema Delija, Petra Ćelić, Kristina Bunoza, Teo Ružičanin, Iva Družijanić, Viktoria Medak, Iva Ramić, Anđela Pratežina, Nikola Roso, Toma Popović, Ana Družijanić, Hana Đerek, Iva Bulum, Lucija Medak, Nina Medak, Luka Musulin, Petar Medak, Iva Ramić, Marta Petrov, Eugen Marević, Mateo Nižić, Iva Dragović, Bruno Vatović, Luka Čuvalo, Ivano Bebić, Nikola Medak, Ivana Šunjić, Antea Ćerlek, Roko Ilić i Gabrijel Ilić.

Trenerica je bila Martina Nikolić.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content