Kino ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Crni telefon’ i ‘Malci 2: Kako je Gru postao Gru’

U Kinu 'Pobjeda' Metković ovoga tjedna na rasporedu su dvije filmske projekcije – 'Crni telefon' i 'Malci 2: Kako je Gru postao Gru'.

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga tjedna na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Crni telefon’ i ‘Malci 2: Kako je Gru postao Gru’.

U četvrtak, 30. lipnja s početkom u 20 sati na rasporedu je novi horor triler ‘Crni telefon’. Finneyja Shawa, sramežljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dječaka, otima sadistički ubojica i zarobljuje ga u zvučno izoliranom podrumu u kojemu vrištanje nema nikakve koristi. Kada isključeni telefon na zidu počne zvoniti, Finney otkriva da može čuti glasove ubojičinih prijašnjih žrtava koje su odlučne u tome da se ono što se njima dogodilo ne dogodi i Finneyju.

CRNI TELEFON - u kinima od 23.06.

U subotu, 2. srpnja s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ”Malci 2: Kako je Gru postao Gru’, sinkroniziran na hrvatski jezik. U drugom nastavku pratimo 12-godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12- godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

MALCI: Kako je Gru postao Gru - u kinima od 30.6.

 

Exit mobile version
Skip to content