U Metkoviću održana završnica Lige početnica Dalmacije

 

Ženski nogometni klub Neretva u nedjelju je bio domaćin završnice Lige početnica Dalmacije, na kojoj je nastupilo 200 djevojčica iz 14 ekipa.

Natjecanje je bilo organizirano na dva igrališta, glavnom i pomoćnom koji su bili raspodijeljeni na četiri terena, piše portal Metkovic News. Ovo je veliko priznanje koje je HNS i povjerenik lige Dino Knezović dao ŽNK Neretva kao nagradu za sav trudni rad sa mlađim kategorijama.

Back to black_baner
Back to black_baner

ŽNK Neretva je nastupila sa dvije ekipe ŽNK Neretva 1 i ŽNK Neretva 2.

„Iznad svega lijep događaj za najmlađe generacije Metkovića. Ponosni što smo imali priliku po drugi put organizirati ovakav događaj. Završnica je trebala biti na Poljudu, ali kako je to otpalo zamoljeni smo da mi to organiziramo. Ipak na raspolaganju imamo glavni teren, pomoćni teren i svu potrebnu logistiku, gdje smo se dokazali u prvoj organizaciji prije mjesec i pol dana. Povrh svega, jedina smo ekipa koja ima dvije ekipe na terenu i sve curice su 2010. godište i mlađe“, kazao je predsjednik ŽNK Neretva Stanko Vidović te zahvalio Gradu Metkoviću i HNS-u bez kojih to ne bi bilo moguće. Vidović je zahvalio i svim ekipama na odličnoj atmosferi te za jesen najavio povratak Lige početnica Dalmacije u Metković.

Utakmice su sudile Sara Musulin, Emili Sušić, Gabrijela Martinović, Petra Vladimir i Ante Majčica.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content