Održan 1. Dječji Glas Neretve – Eni Nižić 1. Nagrada Publike, a Lei Čotić Nagrada Stručnoga ocjenjivačkoga suda

 

Ena Nižić osvojila je 1. Nagradu publike, a Lea Čotić Nagradu Stručnoga ocjenjivačkoga suda na 1. Dječjemu Glasu Neretve koji je večeras održan na Ljetnoj sceni GKS-a Metković, u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković, a pod pokroviteljstvom Grada Metkovića.

Drugu Nagradu publike osvojila je Ana Ilić, a treću Nagradu publike Cvita Vekić.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Na 1. Dječjem Glasu Neretve nastupilo je 15 izvođača, a otvorila ga je ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinka Mijoč.

„U godini u kojoj Grad Metković slavi 600. obljetnicu od prvoga pisanoga spomena, Ustanova za kulturu i sport Metković odlučila je organizirati 1. Dječji Glas Neretve. Na audiciji je odabrano 15 izvođača, koji su tjednima uvježbavali svoje nastupe i zaista su svi sjajni i talentirani te mi je zato posebno drago što će baš njih petnaestero biti upamćeno kao prvi izvođači na 1. Dječjemu Glasu Neretve! Sigurna sam kako će svima nama ovo biti, prije svega zabavna večer, ali i da ćemo zajednički otkriti male talente koje ćemo pljeskom podržati večeras, ali i u budućnosti“, istaknula je Mijoč.

Glazbeni dio večeri otvorio je Roko Ilić s pjesmom ‘Dajem ti rič’, a poslije njega je nastupala Ana Ilić s pjesmom ‘Sve dok sanjaš’. Ana Žilić se potom predstavila s pjesmom ‘Nek’ svud ljubav sja’, Ena Nižić je izvela pjesmu ‘Smokvica’, Marija Vučković pjesmu ‘Viski’, a Nikolina Vučković ‘Hajde da ludujemo’. Mara Murtezani otpjevala je ‘I wanna dance with somebody’, Matea Gutić ‘Kokolo’, Mila Vekić ‘Ako te pitaju’, a Zlata Vekić ‘Cesaricu’. Sara Leženić otpjevala je pjesmu ‘Lopove’, Mia Bebić ‘Sve bi seke ljubile mornare’, Ela Bezer ‘Uzbunu’, a Cvita Vekić pjesmu ‘Život nije siv’. Glazbeni dio zatvorila je Lea Čotić s pjesmom ‘Zaljuljali smo svijet’.

Poslije glasovanja publike te vijećanja Stručnoga ocjenjivačkoga suda, koji su činili profesorica Mihaela Pavlović, profesorica Marija Maja Jerković te poznati bas u klapskom pjevanju Ante Šprlje, uslijedila je dodjela nagrada te proglašenje pobjednika.

Nagradu Stručnoga ocjenjivačkoga suda Lei Čotić je dodijelila prof. Mihaela Pavlović, dok je 1. Nagradu publike, Eni Nižić uručio gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan. Drugu Nagradu publike Ani Ilić uručila je ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinka Mijoč, a treću Nagradu publike Cviti Vekić je dodijelila direktorica Turističkoga ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur.

Prvi Dječji Glas Neretve završio je nastupom Ene Nižić koja je pred publikom ponovno izvela pjesmu ‘Smokvica’.

Voditelji programa bili su Melani Primorac i Ivan Šutalo.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content