‘Drug lovac’ na Ljetnoj sceni GKS-a

Nakon što su u ožujku ispunili kazališnu dvoranu Gradskoga kulturnog središta dvije večeri zaredom, Metkovsko amatersko kazalište izvelo je sinoć predstavu 'Drug lovac' i na Ljetnoj sceni GKS-a. 

 

Nakon što su u ožujku ispunili kazališnu dvoranu Gradskoga kulturnog središta dvije večeri zaredom, Metkovsko amatersko kazalište izvelo je sinoć predstavu ‘Drug lovac’ i na Ljetnoj sceni GKS-a. 

Riječ je o adaptaciji predstave “Gospon lovac” francuskog komediografa Georgesa Feydeaua. U MAK-ovoj verziji on postaje ‘Drug lovac’, a radnja je premještena u Metković, u stan partijskog sekretara – druga Vladimira Šetke. Lažni lov kao paravan za bračnu nevjeru, supruga koja se želi osvetiti, muževi rogonje, vječni student s ljubavnicom u Pločama i još mnogo toga vidjela je publika u ovoj urnebesnoj komediji!

Pod redateljskom palicom Radovana Marčića, uloge su tumačili Željka Bulić, Jasna Vrdoljak, Elza Glučina, Damir Kozarić, Toni Krilić, Josip Talajić, Dino Čolaković i Rade Vrdoljak. Scenografkinja je Vesna Režić, a tekst je lokalizirala i prilagodila Ivana Čarapina.

Predstava ‘Drug lovac’ održana je u sklopu programa Metkovskoga ljeta.

Exit mobile version
Skip to content