Održani 18. Skokovi u Neretvu

 

U organizaciji Udruge ‘Ispod mosta’ danas su u Metkoviću održani 18. Skokovi u Neretvu.

Ovogodišnje Skokove u Neretvu otvorio je zamjenik gradonačelnika Metkovića Robert Doko, a uz skokove za mladež s male skakaonice, skokove s velike skakaonice te skokove s mosta, održano je i natjecanje za pršut.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

U skokovima za mladež s male skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Andrej Rezić. Srebrenu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Viko Đulijani, a brončanu medalju, pehar i prigodni poklon Jure Vištica. Nagrade im je dodijelio zamjenik gradonačelnika Robert Doko.

U natjecanju za pršut pobijedio je Tomislav Krešić, a nagradu, medalju i prigodni poklon dodijelio mu je predsjednik Sportske zajednice Grada Metkovića Ante Zovko.

U skokovima s velike skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i novčanu nagradu od 500 kn osvojio je Viko Đulijani. Srebrenu medalju, pehar i novčanu nagradu od 300 kn osvojio je Jure Pavić, a brončanu medalju, pehar i novčanu nagradu od 200 kn Ivan Veraja. Nagrade im je dodijelio gradonačelnik Dalibor Milan.

Prvo mjesto u skokovima s mosta osvojio je Jure Pavić, koji je dobio o zlatnu medalju, novčanu nagradu od 500 kn i prigodne poklone. Viko Đulijani osvojio je srebrenu medalju, novčanu nagradu od 200 kn te prigodne poklone, a Tomislav Krešić brončanu medalju, novčanu nagradu od 200 kn te prigodne poklone.

Program 18. Skokova u Neretvu vodio je Goran Komazin Meka.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content