Završen je 22. Međunarodni Streetball turnir Metković

 

Završilo je 22. izdanje Međunarodnog turnira Streetball Metković kojim je nakon više godina vraćena ulična košarka u Metković.

Jučer su na gimnazijsko košarkaško igralište izašli seniori. Pobjednik ovoga dijela turnira je splitska ekipa Show time koja je nekada u Metkoviću nastupala pod nazivom Statisti. Nagrade im je uručio gradonačelnik Dalibor Milan.

Kino_baner
Kino_baner

Nastupilo je osam ekipa u dvije skupine. U polufinalu su se sastali Dangerous Meridian iz Podgorice i Magazinska klet iz Rame, pobjedu su odnijeli Crnogorci (21:15). U drugi polufinalni susret je bio sraz dviju splitskih ekipa Show timea i Splita (21:11).

Za utakmici za treće mjesto Magazinska klet je izgubila od Splita (16:21).

U finalu su se susreli Show time i Dangerous Meridian (21:14). Možemo reći da je presudilo iskustvo Duje Kaliterne, koji je proglašen igračem turnira, uz vrlo raspoloženog šutera Božidara Vrdoljaka, a ne smijemo ne spomenuti doprinos Duje Škare i Luke Radoša.

U tricama je pobijedio Darijo Obad, i to u pripetavanju s Ivanom Franom Stojićem, objica su članovi metkovske ekipe Tune squad koja je igrala u četvrtfinalu sa Splitom (21:14). Obad je proglašen i najboljim juniorom, a njegova ekipa Mr. Petrović je bila pobjednik juniorskog dijela turnira.

Na kraju ostaje čestitati mladoj ekipi na odličnoj organizaciji, a nadamo se da ćemo uličnu košarku u Metkoviću gledati i dogodine. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content