‘Siroče: prvo ubojstvo’ u četvrtak u Kinu ‘Pobjeda’ Metković

U Kinu 'Pobjeda' Metković u četvrtak, 11. kolovoza s početkom u 20 sati na rasporedu je film 'Siroče: prvo ubojstvo' – nastavak kultnoga američkoga horora iz 2009.

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u četvrtak, 11. kolovoza s početkom u 20 sati na rasporedu je film ‘Siroče: prvo ubojstvo’ – nastavak kultnoga američkoga horora iz 2009.

‘Siroče: Prvo ubojstvo’ zamišljen je kao prequel originalnog filma te će publici pružiti uvid u mračnu povijest Leene Klammer “Esther” i u njezino prvo ubojstvo.

Prvi film govori o Estherinom prijašnjem životu – obitelj s kojom živi nije prva obitelj koja ju je posvojila, a znamo i da je pobjegla iz psihijatrijske ustanove. Međutim, novi nastavak Siroče: Prvo ubojstvo priča o tome kako je Leena uspjela pobjeći iz Estonije u Sjedinjene Države.

Leena Klammer je žena koja pati od hipopituitarizma, zbog čega izgleda mlađe. Predstavljala se kao “Esther”, nestala kći Katie Mauerove i Richarda Mauerova. Katie je uvjerena da to nije njezina kći, dok Richard vjeruje da njegova žena pati od paranoje. Leena ih pokušava razdvojiti stvarajući velike probleme obitelji i sukobljava se s majkom koja će zaštititi svoju obitelj pod svaku cijenu.

Siroče: prvo ubojstvo, u kinima od 28.7.

 

Exit mobile version
Skip to content