Kino ‘Pobjeda’ Metković – ‘Tuljani specijalci’ i ‘Brzina metka’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 20. kolovoza na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Tuljani specijalci’ i ‘Brzina metka’.

U 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Tuljani specijalci’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Nakon što je izgubio svoju najbolju prijateljicu, neustrašivi tuljan Quinn okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac, angažirajući iskusnog ratnika Claggarta i njegov vojni um koji će mu pomoći u obuci njihovih prijatelja tuljana.

Quinn i njegov tim ubrzo počinju koristiti sve lukave trikove i svježe ideje kako bi obranili svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika i konačno dokazali da tuljani nisu samo hrana za morske pse!

U 20 sati na rasporedu je akcijski film ‘Brzina metka’ s Bradom Pittom u glavnoj ulozi. Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu… i stoga mora pronaći način kako pobjeći. Od redatelja filma Deadpool 2, Davida Leitcha, kraj puta tek je početak divlje, nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content