Home Kultura Završeno Metkovsko ljeto – iz UKS Metković zahvaljuju donatorima koji su pomogli...

Završeno Metkovsko ljeto – iz UKS Metković zahvaljuju donatorima koji su pomogli u realizaciji događaja

Završen je kulturni dio programa manifestacije 'Metkovsko ljeto' koja je ove godine imala 48 događaja.

 

Završen je kulturni dio programa manifestacije ‘Metkovsko ljeto’ koja je ove godine imala 48 događaja.

Ustanova za kulturu i sport Metković bila je organizatorom i suorganizatorom njih 28 te ujedno i koordinator manifestacije.

Predstave, koncerti, izložbe i filmovi samo su dio događanja kojima je metkovska publika imala priliku svakodnevno nazočiti. Iz Ustanove za kulturu i sport Metković zahvaljuju Ministarstvu kulture i medija, Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Metkoviću, kao i svim donatorima koji su pomogli u realizaciji događaja. Također, iz Ustanove zahvaljuju publici koja je, nakon dvogodišnjih ograničenja uzrokovanih epidemioloških mjerama, ove godine u zaista velikom broju podržala sva događanja na različitim lokacijama na području grada. Zahvaljuju i svim novinarskim redakcijama koje su putem svojih medija pratili događaje: portalima Metkovic.hr, Metkovic News, Like Metkovic, Metkovic Net, Vid.hr, Javnost.hr i Ploče Online te Radiju Delta.

Dolaskom hladnijega vremena, događanja i filmske projekcije sele se u Dvoranu i Galeriju Gradskoga kulturnog središta Metković, a publiku očekuje zanimljiva kulturna jesen te manifestacija Prosinačke svečanosti kojoj se posebno veselimo.

 

Exit mobile version
Skip to content