Poziv na prezentaciju Programa društveno poticane stanogradnje (POS) u Metkoviću

 

Do 30. rujna 2022.g. Grad Metković prikuplja pisane zahtjeve za kupnju stanova iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS).

Kako bi se građanima na što jasniji način približili uvjeti i prednosti programa POS-a, Grad Metković, u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), organizira prezentaciju programa POS-a.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 12. rujna 2022.g., s početkom u 17 sati u prostorijama Gradskog kulturnog središta u Metkoviću (Galerija na 1. katu). Na njoj će građani moći dobiti sve potrebne informacije i odgovore na pitanja o Poticajnoj stanogradnji.

Grad Metković poziva sve zainteresirane građane da se odazovu ovoj prezentaciji kako bi se pobliže upoznali s Programom poticajne stanogradnje. Uz sudjelovanje predstavnika Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), na prezentaciji će biti predstavljeni uvjeti, način, mjerila, mogućnosti kreditiranja i prednosti koje donosi kupnja stana prema programu društveno poticane stanogradnje.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content