Poziv na prezentaciju Programa društveno poticane stanogradnje (POS) u Metkoviću

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 12. rujna 2022.g., s početkom u 17 sati u prostorijama Gradskog kulturnog središta u Metkoviću (Galerija na 1. katu).

 

Do 30. rujna 2022.g. Grad Metković prikuplja pisane zahtjeve za kupnju stanova iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS).

Kako bi se građanima na što jasniji način približili uvjeti i prednosti programa POS-a, Grad Metković, u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), organizira prezentaciju programa POS-a.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 12. rujna 2022.g., s početkom u 17 sati u prostorijama Gradskog kulturnog središta u Metkoviću (Galerija na 1. katu). Na njoj će građani moći dobiti sve potrebne informacije i odgovore na pitanja o Poticajnoj stanogradnji.

Grad Metković poziva sve zainteresirane građane da se odazovu ovoj prezentaciji kako bi se pobliže upoznali s Programom poticajne stanogradnje. Uz sudjelovanje predstavnika Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), na prezentaciji će biti predstavljeni uvjeti, način, mjerila, mogućnosti kreditiranja i prednosti koje donosi kupnja stana prema programu društveno poticane stanogradnje.

 

Exit mobile version
Skip to content