Home Sport Prvenstvo veterana HNS-a – Sabunjar pobjednik, Neretvi srebrene medalje

Prvenstvo veterana HNS-a – Sabunjar pobjednik, Neretvi srebrene medalje

Završeno je 22. Prvenstvo veterana HNS-a koje se od petka do nedjelje igralo u Metkoviću.

 

Završeno je 22. Prvenstvo veterana HNS-a koje se od petka do nedjelje igralo u Metkoviću.

Titulu prvaka odnijela je ekipa Sabunjara koja je u finalu, nakon izvođenja jedanaesteraca, pobijedila domaću ekipu – veterane NK Neretva. Nakon zlata i dvije bronce na Hrvatskim dvoranskim prvenstvima, ekipa veterana Neretve u svom premijernom nastupu na Prvenstvu veterana HNS-a tako je osvojila i srebrenu medalju. Brončane medalje na turniru osvojila je ekipa Moslavine. Najboljim vratarom turnira proglašen je kapetan Neretve Zoran Bubalo, a najbolji igrač je Šime Marković iz Sabunjara.

Medalje najboljima dodijelili su dopredsjednik HNS-a Mario Smodlaka, član Komisije HNS-a za veteranski nogomet Milan Španjić, savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić, predsjednik Županijskoga saveza HNS-a DNŽ Blaž Pezo te gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Podsjetimo, na 22. Prvenstvu veterana HNS-a sudjelovale su 24 ekipe te 500-ak nogometnih veterana, a tijekom vikenda je odigrano četrdesetak utakmica na igralištu ‘Iza Vage, Pomoćnom nogometnom igralištu ‘Iza Vage’ s umjetnom travom te na igralištu ONK Metkovića.

Exit mobile version
Skip to content