Hodočasnici iz Nizozemske na putu za Jeruzalem posjetili Metković

 

U nedjelju, 2. listopada u popodnevnim satima ispred župne kuće u Metkoviću pojavilo se dvoje hodočasnika iz Nizozemske. U nastavku prenosimo ovu lijepu priču objavljenu na stranicama Župe sv. Ilije proroka Metković. 

Ovaj iznenadni posjet s potpunim strancima koji traže prenoćište i hranu na prvi mah traži i potvrdu da su oni zbilja hodočasnici koji tako i izgledaju.

dina_baner
Zemlja loših

Odmah ponudiše potvrdu od vlastitog župnika na tri jezika, a zatim knjižicu s mnoštvom pečata uglavnom župnih ureda gdje su dobili prenoćište i okrepu.  

Monique i Barry, supružnici koji sada imaju odraslu djecu, zaputili su se 26. lipnja iz Erice – Nizozemske i nadaju se svom dolasku u Jeruzalemu najkasnije u siječnju.

Njihova radost i pouzdanje u Boga pokazuje kolika je njihova vjera! Iako se tečno, uz svoj jezik služe engleskim i njemačkim njihov glavni jezik je vjera i pouzdanje u Boga te radost koju šire oko sebe.

Prije samog odlaska iz Metkovića hodočasnici su svratili i u trgovinu Oskar za kućne ljubimce gdje je njihov umiljati pas od gospođe Gordane Privišić dobio na dar hranu za nekoliko dana.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content