Udruga mladih Kolektiv poziva na sudjelovanje u različitim projektnim aktivnostima

 

Udruga mladih ‘Kolektiv’ poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u aktivnostima projekata koje će provesti kroz listopad, studeni i prosinac.

Riječ je o nekim dobro poznatim projektima Udruge poput Street Arta, koji na nekoliko dana pretvori gradske ulice u veliko slikarsko platno, te Silueta poznatih Metkovaca, koje će se vratiti nakon što su bile oštećene, ali i nekim novim projektima. Kroz projekt ‘Elementi samoodrživoga vrta’ zainteresirani će se na predavanjima i radionicama moći upoznati s permakulturnim i ekološkim tehnikama uspostave vrta, a predavači će biti Matea Maslović, dipl. ekolog, Katarina Bunoza, dipl. agronom te Ivan Gluščević, PDC tečaj permakulture. Kroz projekt radionica analogne fotografije, polaznici će se upoznati s procesom stvaranja iste, a kroz projekt ‘Metković 600’ Udruga će izdati brošuru o baštini Metkovića namijenjenu osnovnoškolcima. Također, članovi Udruge će djelovati i kroz Savjet mladih Grada Metkovića gdje će raditi na poboljšanju uvjeta za mlade, obradi kritičnih tema te predlaganju mjera kojima će se iste riješiti.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Svi koji žele sudjelovati u realizaciji te aktivnostima nekih od projekata mogu se prijaviti putem e-maila: kolektiv.metkovic1@gmail.com ili na Instagram stranici: kolektiv_insta.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content