Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Noć vještica: Kraj’, ‘Otpisanci’ i ‘Amsterdam’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije – ‘Noć vještica: Kraj’, ‘Otpisanci’ i ‘Amsterdam’.

U petak, 14. listopada s početkom u 20 sati na rasporedu je horor ‘Noć vještica: Kraj’. Saga o Michaelu Myersu i Laurie Strode dolazi do zastrašujućeg vrhunca u ovom posljednjem nastavku franšize.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Četiri godine nakon prethodnog ubojstva za Noć vještica, Laurie živi sa svojom unukom Allyson i završava pisanje svojih memoara. Michael Myers od tada nije viđen. Laurie je, nakon što je dopustila duhu Michaela Myersa da upravlja njezinom stvarnošću, odlučila otpustiti svoj strah i bijes i prigrliti svoj život. No, kada je mladić, Corey Cunningham, optužen za ubojstvo dječaka kojeg je čuvao, to pokreće lanac nasilja i užasa koji će natjerati Laurie da se konačno suoči, jednom zauvijek, sa zlom izvan njezine kontrole.

U subotu, 15. listopada s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Otpisanci’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Op i Ed su brat i sestra – slatke, krznene životinje u obliku krafne koje žive na Galapagosu.

Ova dva ljupka stvorenja igrom slučaja krenu na put kroz vrijeme, od 1835. pa sve do sadašnjosti.
Tamo otkrivaju sva čuda modernog svijeta i upoznaju malog psa koji im pokušava pomoći da shvate gdje se uopće nalaze. On ih odvodi u muzej u kojem saznaju, na svoj užas, da je njihova vrsta izumrla davne 1835. – odmah nakon što su njih dvoje upali u kobni vremenski cvijet. Op i Ed shvaćaju da se moraju vratiti u 1835. i spasiti svoje, samo kad bi još malo pripazili da ne mijenjaju tijek povijesti…

U subotu, 15. listopada s početkom u 20 sati na rasporedu je drama ‘Amsterdam’. Dobitnik nagrade Oscar Christian Bale, dvostruko nominirana za nagradu Oscar Margot Robbie, John David Washington i mnogi drugi glume u filmu hvaljenog scenarista i redatelja Davida O. Russella.

Fascinantna i bogato zamršena priča koja s fikcijom briljantno isprepliće povijesne činjenice jedne od najšokantnijih tajnih zavjera u povijesti SAD-a.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content