Home Sport Pobjeda Metković – Mehanike u utakmici s Ribolom

Pobjeda Metković – Mehanike u utakmici s Ribolom

U 6. kolu Paket24 Premijer lige rukometaši Metković – Mehanike pobijedili su RK Ribola iz Kaštela rezultatom 24:18.

 

U 6. kolu Paket24 Premijer lige rukometaši Metković – Mehanike pobijedili su RK Ribola iz Kaštela rezultatom 24:18.

Najučinkovitiji u redovima Metković Mehanike bio je Dario Raguž sa 6 pogodaka. Slijede ga Mateo Rodin sa 5, Mario Pavlak sa 4 te Josip Čutura sa 3 pogotka. Josip Bezer i Hrvoje Batinović postigli su po 2 te Davor Romić i Luka Vučić po 1 pogodak.

„Od prve sekunde smo igrali jako i čvrsto u obrani što nam je odmah na početku donijelo prednost. Napad nije bio onakav kakav bi trebao biti, ali smo i to sa obranom i čvrstinom nadoknadili. Pohvalio bih golmana Kozinu koji nam je dao sigurnost. Nadam se da ćemo ovu obranu pokazati i u sljedećem kolu protiv Dubrave“, istaknuo je trener Mario Bjeliš.

Vratar Željko Kozina imao je čak 21 obranu.

„Još jedan dalmatinski derbi kod kuće smo uspješno priveli kraju. Ovog puta u nešto većem rezultatskom srazu zahvaljujući realizaciji u obrani koja je u konačnici i riješila ovu utakmicu. Od prve minute bili smo potpuno u utakmici i koristili savjete trenera Bjeliša koje smo uvježbavali kroz tjedan stoga i ne čudi ovakav rezultat. Zahvalio bih se publici na velikoj podršci koju su nam pružili i ovaj put“, istaknuo je Kozina.

U sljedećem kolu Metković Mehanika gostuje u Zagrebu kod RK Dubrava.

FOTO: Facebook/ RK Metković – Mehanika 

Exit mobile version
Skip to content