Kino ‘Pobjeda’ Metković – za vikend ‘Black Panther: Wakanda zauvijek’ i ‘Ekstremni uspon’

U Kinu 'Pobjeda' Metković za vikend su na rasporedu dvije filmske projekcije – 'Black Panther: Wakanda zauvijek' i 'Ekstremni uspon'.

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu dvije filmske projekcije – ‘Black Panther: Wakanda zauvijek’ i ‘Ekstremni uspon’.

U petak, 11. studenoga s početkom u 19.30 na rasporedu je akcijska avantura ‘Black Panther: Wakanda zauvijek’ – nastavak filma Black Panther iz 2018. godine koji je oduševio kritičare i publiku diljem svijeta. Uz to, film je osvojio i tri Oscara, za najbolju originalnu glazbu, najbolji dizajn kostima i najbolju scenografiju.

Wakanda se mora zaštititi od svjetskih sila koje interveniraju nakon smrti kralja T’Challe. Dok Wakanđani nastoje prihvatiti gubitak voljenog vođe, heroji se moraju udružiti te uz pomoć Nakiae i Everetta Rossa iskovati novi plan za kraljevstvo Wakande.

Black Panther: Wakanda Forever [Black Panther: Wakanda Zauvijek]|Teaser Trailer | 2022

U subotu, 12. studenoga s početkom u 19:30 na rasporedu je drama ‘Ekstremni uspon‘. Hrabar san da se popnu na tri najizazovnije planine na svijetu uskoro se pretvori u zastrašujuću noćnu moru za grupu prijatelja kada ih smrtonosna oluja zarobi u blizini vrha i odsiječe svaku nadu u spas.

Budući da su izgledi protiv njih, prijatelji su prisiljeni vjerovati jedni drugima kako bi se spasili na bilo koji način.

EKSTREMNI USPON - u kinima od 10.11.

Exit mobile version
Skip to content