‘Šesti autobus’ u četvrtak u Kinu ‘Pobjeda’ Metković

 

Uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Kino ‘Pobjeda’ Metković donosi film ‘Šesti autobus’, a na rasporedu je u četvrtak, 17. studenoga u 19:30.

Ova potresna drama o padu Vukovara svoje uporište ima u istinitoj priči o tzv. šestom autobusu kojim su zarobljeni branitelji i ranjenici odvezeni iz Vukovarske bolnice, a čija sudbina nije poznata ni nakon više od 30 godina. “Šesti autobus” je film o mladoj ženi koja pokušava saznati gdje, kako i zašto je muškarac iz njezine prošlosti umro tijekom rata koji je zaprepastio Europu i svijet, rata u Vukovaru.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Film je o ljudima čija je sudbina i dalje nepoznata, o potrazi za identitetom, za vjerom, povezivanju i otkupu. Potraga za istinom na mjestu gdje je istina selektivna, neuhvatljiva pa čak i zastrašujuća. Finalno je film o buđenju i slobodi, koji se temelji na izvorima prikupljanim više od 10 godina.

Glumačku ekipu filma Eduarda Galića predvode Marko Petrić i Zala Djuric, uz Radu Vulina, Živka Anočića, Pavla Matuškog i Ozrena Grabarića, a tu su i Arnaud Humbert, Goran Vrbanić, Josipa Anković, Ivica Lučić, Ermin Sijamija, Muhamed Hadžović, Toni Gojanovic, Dusan Kovacevic, Matija Prskalo, Aleksandra Balmazovic, Alban Ukay, Radoslav Milenković te Borko Perić.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content