Home Život grada Velik odaziv na humanitarnu tombolu za pomoć obitelji Taslak

Velik odaziv na humanitarnu tombolu za pomoć obitelji Taslak

Na uočnicu trodnevnice zaštitnika naše Župe sv. Nikole biskupa sinoć je, u suradnji s Centrom za socijalnu skrb - Metković, u Pastoralnom centru održana humanitarna akcija za pomoć obitelji Taslak.

 

Na uočnicu trodnevnice zaštitnika naše Župe sv. Nikole biskupa sinoć je, u suradnji s Centrom za socijalnu skrb – Metković, u Pastoralnom centru održana humanitarna akcija za pomoć obitelji Taslak.

U 500-tinjak vjernika neretvanskih, a i iz nekih hercegovačkih župa, održan je zabavni program uz tombolu, koji je vodio Branko Medak, a animirao župni band. Prije početka programa sve nazočne pozdravio je župnik don Davor zahvalivši svima koji su se odazvali ovom projektu, napose pedesetak sponzora, koji su bili i darovatelji nagrađenih. Još jednom, pokazalo se veliko neretvansko srce, prikupljeno je 40.388,35 kuna, a ova humanitarna akcija se nastavlja, objavljeno je na stranici Župe sv. Nikole biskupa. 

Naime, pokrenuta je humanitarna akcija Obnovimo dom obitelji Taslak!. Riječ je o obitelji nedavno preminule Ivanke Taslak (rođ. Matić) iza koje je ostao muž i šestoro djece od kojih je jedno dijete s posebnim potrebama.

Njihov obiteljski dom u Metkoviću zahtjeva temeljitu obnovi zbog toga je ova hvalevrijedna akcija i pokrenuta. U ovu svrhu je otvoren poseban namjenski račun u OTP banci, IBAN HR73 2407 0003 1071 7219 1 uz naznaku Obnovimo dom obitelji Taslak!.

Inicijativni odbor humanitarne akcije Obnovimo dom obitelji Taslak!, kontakt: 091/5222690.

Više fotografija sa sinoćnje tombole pogledajte na Facebook stranici Župe sv. Nikole biskupa. 

Tekst: Antonija Menalo
Foto: Antoni Perlić

Exit mobile version
Skip to content