Home Novosti Lokalno Sveti Nikola otvorio Ledenu bajku na Neretvi

Sveti Nikola otvorio Ledenu bajku na Neretvi

Nakon dvije godine pauze zbog epidemioloških mjera, u Metkoviću je danas otvoreno klizalište, odnosno manifestacija 'Ledena bajka na Neretvi'.

 

Nakon dvije godine pauze zbog epidemioloških mjera, u Metkoviću je danas otvoreno klizalište, odnosno manifestacija ‘Ledena bajka na Neretvi’.

Program otvorenja vodila je direktorica Turističkoga ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur, a uz nazočnost gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana te brojnih okupljenih građana.

One najmlađe najviše je razveselio Sveti Nikola koji je, uz pomoć Udruge lađarica Metkovke, djeci podijelio darove te otvorio klizalište.

Podsjetimo, klizalište je smješteno na malo nogometno igralište s umjetnom travom u Sportskoj ulici, a za razliku od 2018. i 2019., ove godine nije pod šatorom, već na otvorenome. Radit će sve do 31. prosinca, svakim danom od 14:30 do 22 sata, osim na Badnjak i Božić. Cijena ulaznice za djecu do 14 godina je 10,00 kn, a za odrasle 20,00 kn. U klizalište se ulazi na puni sat, a klizanje traje 40 minuta.

Pokraj klizališta je postavljena i božićna kućica koja u svojoj ponudi ima različite delicije i piće, a na koju mogu doći i svi oni koji ne koriste usluge klizališta.

Exit mobile version
Skip to content