Dodijeljena sportska oprema za mlađe uzrasne kategorije sportskih klubova – članova SZ grada Metkovića

 

Predstavnicima sportskih klubova, članovima Sportske zajednice grada Metkovića koja u svom radu imaju mlađe uzrasne kategorije, danas je uručena sportska oprema i pomagala u ukupnom iznosu od 40.000,00 kn.

Novu opremu i pomagala uručili su im gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan i predstavnici Sportske zajednice Grada Metkovića, predsjednik Ante Zovko i tajnik Mladen Jakić.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Riječ je o sredstvima Zagrebačke banke s kojom je Grad Metković potpisao Ugovor o donaciji, a izvršitelj programa je Sportska zajednica grada Metkovića, koja je raspodijelila iznos po klubovima članicama te kupila opremu i pomagala. Nove lopte, štapove za treninge, dresove, jakne, torbe i ostale rekvizite tako su večeras dobili: Rukometni klub Metković – Mehanika, Ženski rukometni klub Metković, Rukometni klub Jerkovac, Rukometna akademija Jerkovac, Nogometni klub Neretva, Ženski nogometni klub Neretva, Omladinski nogometni klub Metković, Veslački klub Neretvanski gusar, Karate klub Metković, Karate klub Knez Domagoj, Biciklistički klub Metković i Teniski klub Metković.

Kako je istaknuo gradonačelnik Milan, ali i predsjednici Sportske zajednice grada Metkovića, dodjelom nove sportske opreme i pomagala želi se staviti naglasak na važnost rada s djecom u klubovima te općenito, potaknuti djecu na bavljenje sportom jer djeca su temelj razvoja udruga, sporta te u konačnici društva.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content